Radboud Universiteit

Radboud Universiteit

Op de Radboud Universiteit willen we impact maken met ons werk. Dat doen we door baanbrekend onderzoek, hoogwaardig onderwijs, goede ondersteuning en samenwerkingen binnen en buiten de universiteit. Zo leveren we een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. En daar hebben we nog meer collega’s voor nodig, die vanuit hun eigen expertise op zoek willen gaan naar antwoorden. We staan voor een inclusieve gemeenschap en verwelkomen medewerkers met een verscheidenheid in achtergrond, cultuur en perspectief. Help je ook mee om de wereld een stukje beter te maken? Je bent nodig. 

Wil je meer weten over hoe het is om bij de Radboud Universiteit te werken? Volg dan ons Instagramaccount en lees verhalen van onze collega’s.

Faculteit der Rechtsgeleerdheid
De Faculteit der Rechtsgeleerdheid maakt deel uit van de Radboud Universiteit. Het wetenschappelijk onderwijs van de rechtenfaculteit is gericht op het opleiden van allround juristen en op postacademische scholing van juristen. Kenmerkend van het grensverleggend wetenschappelijk onderzoek is dat het veelal in samenwerking met de juridische beroepspraktijk plaatsvindt.

1. Inleiding 

Hou jij ervan om alles tot in de puntjes te regelen zodat collega’s zich optimaal op hun werk kunnen focussen? En wil jij deel uitmaken van een jong en enthousiast team van docenten en onderzoekers? Dan ben jij nodig als managementassistent bij de afdeling Strafrecht!

2. Functieomschrijving 

Als managementassistent bied je secretariële ondersteuning aan de medewerkers van de afdelingen. Je ondersteunt de onderwijsactiviteiten van deze sectie en in voorkomende gevallen van andere afdelingen. Je bent de spin in het web van de afdeling. 

Je bent het centrale aanspreekpunt voor studenten. Met jouw up-to-date digitale vaardigheden, alsmede een grote affiniteit met het werken met geautomatiseerde systemen, houd jij de snelle ontwikkeling van de digitale leeromgeving goed bij. Je leert snel nieuwe systemen kennen en draagt de opgedane kennis uit naar de medewerkers van de vaksectie. Daarnaast behoren het verzorgen van het telefoonverkeer, agendabeheer en de correspondentie tot jouw takenpakket. Ook ben je verantwoordelijk voor de administratieve voorbereiding en verwerking van tentamens en toetsen. Je doet dit in nauwe samenwerking met collega’s van het Bureau Onderwijs en Studentzaken van de faculteit.

3. Profiel (functie-eisen) 

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot office- of managementassistent op minimaal mbo-niveau.
 • Je hebt relevante werkervaring als managementassistent of secretarieel medewerker.
 • Je hebt ervaring met automatiseringssystemen.
 • Je vindt het leuk om logistieke processen te ondersteunen.
 • Je beschikt over een zeer goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je hebt een klant- en servicegerichte houding.
 • Je bent nauwkeurig en zorgvuldig, met oog voor detail.

4. Wij zijn (werkomgeving) 

De afdeling Strafrecht & Criminologie verzorgt onderwijs in de verschillende fasen van de rechtenopleiding. Naast het verzorgen van het onderwijs is een belangrijke taak van de vaksectie het doen van (grensoverschrijdend) onderzoek op verschillende vlakken van het materiële en formele strafrecht, het penitentiaire recht en de criminologie. De vaksectie participeert in het onderzoekscentrum Staat en Recht (SteR). SteR is gespecialiseerd in multidisciplinair publiekrechtelijk onderzoek, waarbij veel aandacht uitgaat naar het positieve recht en rechtsdogmatiek, versterkt met empirisch, sociologisch en filosofisch onderzoek. Het centrum stelt zich ten doel een stimulerende omgeving te bieden voor het verrichten van hoogwaardig, nationaal en internationaal, vernieuwend rechtsgeleerd onderzoek en bekendheid te geven aan de onderzoeksresultaten door middel van nationale en internationale gezaghebbende publicaties, voordrachten, congressen en symposia.

De afdeling bestaat uit circa 25 medewerkers.

5. Wij bieden 

 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je salaris binnen salarisschaal 6 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. 
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

6. Praktische informatie en solliciteren 

Je kunt uitsluitend solliciteren via onderstaande button. Richt je sollicitatiebrief aan Sharon de Groot. In het sollicitatieformulier lees je welke documenten je mee moet sturen met je sollicitatie. 

Je treedt bij voorkeur 1 juli 2024 in dienst. 
 
Je bent vast nieuwsgierig naar onze sollicitatieprocedure. Hierin staat globaal beschreven wat je kunt verwachten tijdens de sollicitatieprocedure en hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens en interne en externe kandidaten. 

Dienstverband Bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Omvang functie Fulltime/Parttime
Gewenste startdatum 01-07-2024
Salaris Management/Office-assistent 2
Salaris
 • € 2618 - € 3298
Aantal posities 1
Uren 0,8-1,0
Plaats Nijmegen
Provincie Gelderland
Land Nederland
Referentienummer 22.008.24
Contact
 • Sharon de Groot, 0653453728, sharon.degroot@ru.nl
Gepubliceerd 13-05-2024
Uiterste datum 26-05-2024

Terug naar vacatures