Radboud Universiteit

Radboud Universiteit

Op de Radboud Universiteit willen we impact maken met ons werk. Dat doen we door baanbrekend onderzoek, hoogwaardig onderwijs, goede ondersteuning en samenwerkingen binnen en buiten de universiteit. Zo leveren we een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. En daar hebben we nog meer collega’s voor nodig, die vanuit hun eigen expertise op zoek willen gaan naar antwoorden. We staan voor een inclusieve gemeenschap en verwelkomen medewerkers met een verscheidenheid in achtergrond, cultuur en perspectief. Help je ook mee om de wereld een stukje beter te maken? Je bent nodig. 

Wil je meer weten over hoe het is om bij de Radboud Universiteit te werken? Volg dan ons Instagramaccount en lees verhalen van onze collega’s.

Academic Affairs
De divisie Academic Affairs is één van de zes divisies van Radboud Services. Met ruim 1200 medewerkers ondersteunt en faciliteert Radboud Services het onderwijs en onderzoek aan de Radboud Universiteit.

1. Inleiding 

Ben jij een administratieve duizendpoot met oog voor detail die het leuk vindt om aankomend studenten te begeleiden bij en te adviseren over hun aanmelding? Houd je daarnaast van het werken in een gezellig en dynamisch team? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

2. Functieomschrijving 

Als medewerker Student Admissions ben je nauw betrokken met de doelgroep studenten. Je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen van aankomend studenten met betrekking tot aanmelding en toelating, zowel aan de balie als per e-mail en telefoon. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het controleren van digitale aanmeldingen en dossiers en het ondersteunen van studenten om de dossiers te completeren. Tot het takenpakket behoort ook het behandelen van ingekomen post en het uitvoeren van de overige voorkomende administratieve werkzaamheden binnen het team. Verder zijn er mogelijkheden om af en toe deel te nemen aan voorlichtingsactiviteiten voor aankomend studenten.

3. Profiel (functie-eisen) 

 • Je bent een enthousiaste en daadkrachtige professional met een administratieve achtergrond.
 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau.
 • Je hebt goede sociale vaardigheden. Je hebt een uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal (C1 niveau).
 • Je hebt gedegen kennis van de Microsoft Office-programma's, zoals Outlook, Word en Excel. Je bent een nauwkeurige werker met een klantgerichte en dienstverlenende houding.
 • Je kunt onder alle omstandigheden overzicht behouden en bent in staat om verbanden tussen processen te leggen.
 • Je kunt zelfstandig werken en op een prettige, stimulerende wijze binnen een team functioneren.
 • Je hebt ervaring met werkzaamheden op het terrein van toelating van studenten met een buitenlandse vooropleiding, kennis van Osiris en kennis van de universitaire organisatie is een pre.
 • Je werkdagen zijn maandag, woensdag en een andere dag in overleg.

4. Wij zijn (werkomgeving) 

Het team Student Admissions maakt onderdeel uit van de afdeling Student Information and Administration binnen de divisie Academic Affairs. Het Student Admissions team is verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de toelating en registratie van studenten met een buitenlandse vooropleiding en studenten die voor een uitwisselingsperiode aan de Radboud Universiteit komen studeren. Het team draagt bovendien zorg voor de aanvraag van visa en het regelen van verzekeringen. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor de toelatingsprocessen van studenten met een Nederlandse vooropleiding. Ook het verstrekken van informatie, zowel standaardinformatie als maatwerkinformatie, via de mail, aan de balie en via de telefoon behoort tot de werkzaamheden. Tevens is er jaarlijks een aantal voorlichtingsbijeenkomsten over diverse thema's (visa, verzekeringen, studeren in Nederland, etc.) die door het team worden georganiseerd.

5. Wij bieden 

 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Je salaris binnen salarisschaal 7 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. 
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

6. Praktische informatie en solliciteren 

Je kunt uiterlijk solliciteren op 27 mei 2024. Dit kan uitsluitend via onderstaande button. Richt je sollicitatiebrief aan Leonique Vis. In het sollicitatieformulier lees je welke documenten je mee moet sturen met je sollicitatie. 

De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 3 juni. De eventuele tweede gesprekken vinden plaats op donderdag 6 juni. Je treedt bij voorkeur op 1 augustus in dienst. 
 
Je bent vast nieuwsgierig naar onze sollicitatieprocedure. Hierin staat globaal beschreven wat je kunt verwachten tijdens de sollicitatieprocedure en hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens en interne en externe kandidaten.

Dienstverband Bepaalde tijd
Omvang functie Parttime
Gewenste startdatum 01-08-2024
Salaris Medewerker studentenzaken 3
Salaris
 • € 2693 - € 3636
Aantal posities 1
Uren 0,6
Plaats Nijmegen
Provincie Gelderland
Land Nederland
Referentienummer 69.015.24
Contact
 • Leonique Vis, 06-15410853, leonique.vis@ru.nl
 • Maia Kiknadze, 06-31132127, maia.kiknadze@ru.nl
Gepubliceerd 19-04-2024
Uiterste datum 27-05-2024

Terug naar vacatures