Radboud Universiteit

Radboud Universiteit

Op de Radboud Universiteit willen we impact maken met ons werk. Dat doen we door baanbrekend onderzoek, hoogwaardig onderwijs, goede ondersteuning en samenwerkingen binnen en buiten de universiteit. Zo leveren we een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. En daar hebben we nog meer collega’s voor nodig, die vanuit hun eigen expertise op zoek willen gaan naar antwoorden. We staan voor een inclusieve gemeenschap en verwelkomen medewerkers met een verscheidenheid in achtergrond, cultuur en perspectief. Help je ook mee om de wereld een stukje beter te maken? Je bent nodig. 

Wil je meer weten over hoe het is om bij de Radboud Universiteit te werken? Volg dan ons Instagramaccount en lees verhalen van onze collega’s.

Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica
Bij de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI), de bètafaculteit van de Radboud Universiteit, werken we iedere dag aan baanbrekend onderzoek en uitstekend onderwijs. Zo verleggen we de grenzen van onze wetenschappelijke kennis en dragen we die kennis over aan de volgende generatie.

We zoeken oplossingen voor grote maatschappelijke uitdagingen zoals cybercriminaliteit en klimaatverandering en werken aan grote wetenschappelijke uitdagingen zoals bijvoorbeeld in de kwantum wereld. Tegelijkertijd leiden we onze studenten op voor een carrière binnen en buiten de wetenschap.

Op dit moment leveren ruim 1300 collega’s een bijdrage aan onderzoek en onderwijs. Sommigen als onderzoekers en docenten, anderen in de technische en administratieve ondersteuning. De faculteit heeft een sterk internationaal karakter met medewerkers uit meer dan 70 landen. We werken samen in een informele en toegankelijke sfeer met aandacht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een omgeving waar iedereen kan meedoen.

1. Inleiding 

Wil jij graag je steentje bijdragen aan de ondersteuning van het onderwijs? Ben je flexibel, accuraat en duik je graag administratieve processen in? Dan zoeken we jou als medewerker onderwijs- en examenadministratie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de afdeling en werk je mee aan de administratie rondom toelating, inschrijving, tentamens, examens en afstuderen.

2. Functieomschrijving 

Als medewerker Onderwijs- en examenadministratie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen deze afdeling. Daarnaast ondersteun je (indien nodig) de balie van het Student Information Point (STIP). Je werkt mee aan administratieve processen en systemen rondom toelating, inschrijving, tentamens, examens en afstuderen. Het STIP helpt studenten bij vragen en problemen inzake bovengenoemde punten. De Onderwijs- en examenadministratie ondersteunt tevens de ambtelijk secretarissen van de examencommissies FNWI. Je draagt zorg voor een adequate inrichting, registratie en verwerking in Osiris van aanmeldingen, onderwijsgegevens, tentamens en diploma-uitreikingen.

3. Profiel (functie-eisen) 

  • Je hebt affiniteit met administratieve processen en systemen en beschikt minimaal over een mbo-opleiding.
  • Je hebt gewerkt met Osiris of beschikt over goede computervaardigheden.
  • Je beheerst het Nederlands en Engels in woord en geschrift.
  • Je communiceert helder en duidelijk en je kunt omgaan met perioden van drukte in het werk.
  • Je hebt een dienstverlenende instelling, bent accuraat en proactief.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je kunt bij voorkeur per 1 september a.s. starten.

4. Wij zijn (werkomgeving) 

Het team Onderwijs- en examenadministratie is een onderdeel van het Onderwijscentrum. Het Onderwijscentrum bestaat daarnaast uit de teams Studieadvies, Roostering, Internationalisering, Coördinatie & Beleid, Communicatie en Teachers Information Point.

Het team Onderwijs- en examenadministratie ondersteunt de opleidingen van FNWI in de administratie, de planning, de coördinatie, de informatievoorziening en de organisatie van het onderwijs, de tentamens en de examens. Het STIP (frontoffice) wordt bemand door studenten, de Onderwijsadministratie (backoffice) bestaat uit vijf administratieve medewerkers.

5. Wij bieden 

  • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. 
  • Je salaris binnen salarisschaal 7 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. 
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

6. Praktische informatie en solliciteren 

Je kunt uiterlijk solliciteren op 2 juni 2024. Dit kan uitsluitend via onderstaande button. Richt je sollicitatiebrief aan Barbara Broens. In het sollicitatieformulier lees je welke documenten je mee moet sturen met je sollicitatie. 

De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 10 juni. De eventuele tweede gesprekken vinden plaats op maandag 17 juni. Je treedt bij voorkeur 1 september in dienst. 
 
Je bent vast nieuwsgierig naar onze sollicitatieprocedure. Hierin staat globaal beschreven wat je kunt verwachten tijdens de sollicitatieprocedure en hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens en interne en externe kandidaten. 

Dienstverband Bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Omvang functie Fulltime/Parttime
Gewenste startdatum 01-09-2024
Salaris Medewerker studentenzaken 3
Salaris
  • € 2693 - € 3636
Aantal posities 1
Uren 0,6
Plaats Nijmegen
Provincie Gelderland
Land Nederland
Referentienummer 62.099.24
Contact
  • Barbara Broens, barbara.broens@ru.nl
Gepubliceerd 29-04-2024
Uiterste datum 02-06-2024

Terug naar vacatures