Radboud Universiteit

Radboud Universiteit

Op de Radboud Universiteit willen we impact maken met ons werk. Dat doen we door baanbrekend onderzoek, hoogwaardig onderwijs, goede ondersteuning en samenwerkingen binnen en buiten de universiteit. Zo leveren we een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. En daar hebben we nog meer collega’s voor nodig, die vanuit hun eigen expertise op zoek willen gaan naar antwoorden. We staan voor een inclusieve gemeenschap en verwelkomen medewerkers met een verscheidenheid in achtergrond, cultuur en perspectief. Help je ook mee om de wereld een stukje beter te maken? Je bent nodig. 

Wil je meer weten over hoe het is om bij de Radboud Universiteit te werken? Volg dan ons Instagramaccount en lees verhalen van onze collega’s.

Human Resources
De divisie Human Resources is één van de zes divisies van Radboud Services. Met ruim 1200 medewerkers ondersteunt en faciliteert Radboud Services het onderwijs en onderzoek aan de Radboud Universiteit.

1. Inleiding 

Ben jij een organisatietalent en probleemoplosser? Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van alle medewerkers van de Radboud Universiteit? En ben je initiatiefrijk? Dan zoeken wij jou als projectondersteuner!

2. Functieomschrijving 

Als projectondersteuner bij het team Duurzame inzetbaarheid werk je mee in structurele programma’s en aan nieuwe interventies ten behoeve van alle medewerkers van de Radboud Universiteit en de promovendi van het Radboudumc. Je bent hét aanspreekpunt voor (potentiële) cursisten, docenten en collega's en beantwoordt vragen op zowel inhoudelijk als systeemtechnisch vlak. 

Het team Duurzame inzetbaarheid, onderdeel van de HR-afdeling Strategie, Beleid en Ontwikkeling (SBO), biedt en beheert het organisatie brede ontwikkelaanbod voor medewerkers en teams op het gebied van loopbaanontwikkeling, professionele groei en persoonlijke ontwikkeling. De Radboud Universiteit vindt het belangrijk dat medewerkers zich gedurende hun hele loopbaan kunnen blijven ontwikkelen. Het team Duurzame inzetbaarheid bouwt aan een organisatiecultuur waarin talenten tot hun recht komen en thema’s als ontwikkelambities, interne mobiliteit, vitaliteit en vakmanschap centraal staan. Het team, bestaande uit twaalf personen, bestaat uit adviseurs Leren & Ontwikkelen, adviseurs Mobiliteit, projectmedewerkers, een functioneel beheerder, coaches en campuspsychologen. 

Als projectondersteuner werk je gedurende een werkweek aan bovengenoemde thema’s. Je begint de dag bijvoorbeeld met een bericht aan deelnemers uit het lopende trainingsaanbod, even later ben je samen met een adviseur Leren & Ontwikkelen bezig om nieuwe content te plaatsen op het leermanagementsysteem gROW en in de middag bel je met een collega van de afdeling Crediteuren over een factuur. Je voelt je als een vis in het water als jij de dingen kunt regelen: van financiële afwikkeling tot locatiereservering en van telefonisch contact met een potentiële cursist tot het notuleren van een brainstorm over vitaliteit & gezondheid. 

Je komt te werken op de tweede etage van het mooie Berchmanianum in een gezellig en dynamisch team. Het team Duurzame Inzetbaarheid werkt hybride. Dat betekent dat je de ene dag op kantoor zult werken, bijvoorbeeld vanwege een gezamenlijk overleg, en de andere dag een keertje thuis. Dat vraagt om flexibiliteit, maar zorgt ook voor veel flexibiliteit. 

3. Profiel (functie-eisen) 

 • Je hebt minimaal een mbo-4 opleiding afgerond.
 • Je hebt een klantgerichte en professionele houding; jij kan omgaan met vertrouwelijke informatie, merkt knelpunten snel op en weet problemen zelfstandig op te lossen.
 • Je bent een organisatietalent dat overzicht weet te houden, ook in drukke periodes.
 • Je bezit over een sterk analytisch vermogen, waarmee je procesmatig kunt denken en processen kunt standaardiseren en aanpassen.
 • Je bent een proactieve, doortastende en flexibele teamspeler die oplossingsgericht is en graag samen klussen wil klaren.
 • Je maakt je gemakkelijk nieuwe systemen eigen en je bent bekend met Microsoft 365 (inclusief Teams).
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Ervaring in het werken in projecten is een pre.

4. Wij zijn (werkomgeving) 

Strategie, Beleid en Ontwikkeling (SBO) is een afdeling binnen de divisie Human Resources (HR) en valt onder Radboud Services. De divisie HR ondersteunt bestuur, management en medewerkers van de Radboud Universiteit met betrekking tot personele en organisatorische aangelegenheden. De divisie bestaat samen met deze afdeling uit de afdelingen Expertisecentrum Arbeid en het HR Servicecentrum.   

5. Wij bieden 

 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Je salaris binnen salarisschaal 7 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. 
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

6. Praktische informatie en solliciteren 

Je kunt uitsluitend solliciteren via onderstaande button. Richt je sollicitatiebrief aan Janneke Hermans. In het sollicitatieformulier lees je welke documenten je mee moet sturen met je sollicitatie. 

De eerste gesprekken vinden plaats op 8 juli. De eventuele tweede gesprekken vinden plaats op 11 juli. Je treedt bij voorkeur zo spoedig mogelijk in dienst.
 
Je bent vast nieuwsgierig naar onze sollicitatieprocedure. Hierin staat globaal beschreven wat je kunt verwachten tijdens de sollicitatieprocedure en hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens en interne en externe kandidaten.

Dienstverband Bepaalde tijd
Omvang functie Parttime
Salaris Management/Office-assistent 2
Salaris
 • € 2693 - € 3636
Aantal posities 1
Uren 0,5
Plaats Nijmegen
Provincie Gelderland
Land Nederland
Referentienummer 2024/117
Contact
 • Janneke Hermans, janneke.hermans@ru.nl
Gepubliceerd 13-06-2024
Uiterste datum 30-06-2024

Terug naar vacatures