Radboud Universiteit

Radboud Universiteit

Op de Radboud Universiteit willen we impact maken met ons werk. Dat doen we door baanbrekend onderzoek, hoogwaardig onderwijs, goede ondersteuning en samenwerkingen binnen en buiten de universiteit. Zo leveren we een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. En daar hebben we nog meer collega’s voor nodig, die vanuit hun eigen expertise op zoek willen gaan naar antwoorden. We staan voor een inclusieve gemeenschap en verwelkomen medewerkers met een verscheidenheid in achtergrond, cultuur en perspectief. Help je ook mee om de wereld een stukje beter te maken? Je bent nodig. 

Wil je meer weten over hoe het is om bij de Radboud Universiteit te werken? Volg dan ons Instagramaccount en lees verhalen van onze collega’s.

Faculteit der Sociale Wetenschappen
Aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen verdiepen we ons in het gedrag, voelen en denken van mensen. Mens en maatschappij vormen de focus van ons werk. We kijken binnen die context naar thema's als het gedrag en de psyche van de mens, onderwijs en opvoeden, communicatie, maatschappij en cultuur. De faculteit biedt onderwijs aan 6.000 studenten en heeft 700 medewerkers in dienst. De zes opleidingsclusters (Psychologie, Artificial Intelligence, Pedagogische Wetenschappen en Onderwijswetenschappen, Communicatiewetenschap, Sociologie en Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie) zijn ondergebracht in het onderwijsinstituut Sociale Wetenschappen. Ons onderzoek is ondergebracht binnen drie onderzoeksinstituten: Donders Centre for Cognition, Behavioural Science Institute en Radboud Social Cultural Research.

1. Inleiding 

Ben jij iemand die graag werkt met cijfers bij een maatschappelijk relevante organisatie die haar verantwoordelijkheid pakt en impact maakt? Hecht jij waarde aan een goede werk-privé balans? Vind jij uitdaging in het verbeteren van de financiële dienstverlening? En heb je interesse om wetenschappelijk onderwijs en onderzoek te ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

2. Functieomschrijving 

Wij zoeken een projectcontroller die graag met zijn of haar vakinhoudelijke kennis een bijdrage wil leveren aan het verder professionaliseren van de projectcontrol-functie en de ontwikkeling van de afdeling. Je vindt het leuk om actief contact te zoeken met projectleiders, bent geïnteresseerd in het onderzoek waar ze mee bezig zijn en vindt het prettig om ze op het financiële vlak te ondersteunen. Jij bent de deskundige op het financieel gebied, waardoor jouw ondersteuning hard nodig is en wordt gewaardeerd. Je bent waar nodig ook niet bang om een kritische houding aan te nemen en de projectleiders en het management te voorzien van jouw adviezen. Je werkt graag samen met de andere projectcontrollers en business controllers.

Je beheert de projectportefeuilles van onder andere Radboud Services, de Faculteit der Rechtsgeleerdheid en de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen. Jij zorgt ervoor dat de projectbegrotingen actueel zijn en aansluiten bij de laatste ontwikkelingen binnen de projecten. Daarnaast informeer je het onderzoeksinstituut en projectleiders over de huidige stand van zaken en adviseer je over de verdere voortgang van de projecten aan de hand van de door jou opgestelde analyses en prognoses. Je hebt hierbij oog voor financiën, risico’s, projectvoortgang etc. Je adviseert over het vormgeven en (her)inrichten van de administratieve organisatie en processen. Je hebt daarbij een universiteit brede blik en kan ook worden ingezet bij projecten samen met andere faculteiten. Je denkt actief mee over efficiency en effectiviteit binnen de projectadministratie en de afdeling. Je werkt mee aan de planning & control-cyclus van onze faculteit.

3. Profiel (functie-eisen) 

 • Je hebt een afgeronde opleiding van minimaal hbo-niveau in een bedrijfseconomische richting.
 • Je hebt enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en werkt accuraat.
 • Je bent een (enthousiaste) teamspeler met uitstekende adviesvaardigheden en een kritische en proactieve instelling.
 • Je hebt uitstekende kennis van Excel. Ervaring met ERP-pakketten (zoals Oracle) en reportingtools (zoals DWH Business Objects) is een pre.

Ben je enthousiast maar twijfel je of je wel volledig aan de functie-eisen voldoet? Wij nodigen je graag uit om alsnog te reageren. Zeker als jij je herkent in onze kernwaarden: moed, verbinding en openheid horen wij graag jouw motivatie voor deze functie.

4. Wij zijn (werkomgeving) 

Je komt te werken in het team Projectcontrol van de Faculteit der Sociale Wetenschappen, bestaande uit een coördinator, projectcontrollers en een projectadministrateur.

Het team Projectcontrol faciliteert onderzoek door het geven van goede financiële ondersteuning in de vorm van actuele managementinformatie, het signaleren van belangrijke ontwikkelingen en het geven van adviezen. Hiervoor staan we in nauw contact met directeuren, leidinggevenden, projectleiders en bestuur. Er heerst een open, informele werksfeer waarbij medewerkers door verbinding met elkaar van elkaars best practices leren. Tegelijkertijd treedt ieder op als financiele sparringspartner voor zijn/haar eigen organisatiedeel.

Op de afdeling is het mogelijk om je werktijden flexibel in te delen en behoort deels thuiswerken tot de mogelijkheden. Binnen de universiteit is er volop ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en loopbaan.

Bekijk alle informatie over hoe het is om te werken als projectcontroller bij de Radboud Universiteit.

5. Wij bieden 

 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Je salaris binnen salarisschaal 10 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. 
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

6. Praktische informatie en solliciteren 

Je kunt uitsluitend solliciteren via onderstaande button. Richt je sollicitatiebrief aan Allard de Bruijn. In het sollicitatieformulier lees je welke documenten je mee moet sturen met je sollicitatie. 

De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 4 juli. De eventuele tweede gesprekken vinden plaats op donderdag 11 juli. Je treedt bij voorkeur zo spoedig mogelijk in dienst. 
 
Je bent vast nieuwsgierig naar onze sollicitatieprocedure. Hierin staat globaal beschreven wat je kunt verwachten tijdens de sollicitatieprocedure en hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens en interne en externe kandidaten. 

Dienstverband Bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Omvang functie Fulltime/Parttime
Gewenste startdatum z.s.m.
Salaris Administrateur 1
Salaris
 • € 3226 - € 5090
Aantal posities 1
Uren 0,8 - 1,0
Plaats Nijmegen
Provincie Gelderland
Land Nederland
Referentienummer 24.048.24
Contact
 • Allard de Bruijn, 06-31132244, allard.debruijn@ru.nl
 • Marjolein Rikken, 06-50172168, marjolein.rikken@ru.nl
Gepubliceerd 10-06-2024
Uiterste datum 01-07-2024

Terug naar vacatures