Radboud Universiteit

Radboud Universiteit

Op de Radboud Universiteit willen we impact maken met ons werk. Dat doen we door baanbrekend onderzoek, hoogwaardig onderwijs, goede ondersteuning en samenwerkingen binnen en buiten de universiteit. Zo leveren we een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. En daar hebben we nog meer collega’s voor nodig, die vanuit hun eigen expertise op zoek willen gaan naar antwoorden. We staan voor een inclusieve gemeenschap en verwelkomen medewerkers met een verscheidenheid in achtergrond, cultuur en perspectief. Help je ook mee om de wereld een stukje beter te maken? Je bent nodig. 

Wil je meer weten over hoe het is om bij de Radboud Universiteit te werken? Volg dan ons Instagramaccount en lees verhalen van onze collega’s.

Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica
Bij de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI), de bètafaculteit van de Radboud Universiteit, werken we iedere dag aan baanbrekend onderzoek en uitstekend onderwijs. Zo verleggen we de grenzen van onze wetenschappelijke kennis en dragen we die kennis over aan de volgende generatie.

We zoeken oplossingen voor grote maatschappelijke uitdagingen zoals cybercriminaliteit en klimaatverandering en werken aan grote wetenschappelijke uitdagingen zoals bijvoorbeeld in de kwantum wereld. Tegelijkertijd leiden we onze studenten op voor een carrière binnen en buiten de wetenschap.

Op dit moment leveren ruim 1300 collega’s een bijdrage aan onderzoek en onderwijs. Sommigen als onderzoekers en docenten, anderen in de technische en administratieve ondersteuning. De faculteit heeft een sterk internationaal karakter met medewerkers uit meer dan 70 landen. We werken samen in een informele en toegankelijke sfeer met aandacht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een omgeving waar iedereen kan meedoen.

1. Inleiding 

Ben jij klaar om te werken in een dynamische onderwijs- en onderzoeksomgeving met state-of-the-art faciliteiten? Kun jij strategisch beleid omzetten in concrete huisvestings- en logistieke projecten? En voel jij je uitgedaagd om een duurzame en efficiënte werkomgeving te creëren? Dan ben jij nodig als manager Huisvesting en Logistiek!

2. Functieomschrijving 

Als manager Huisvesting en Logistiek vertaal je universitair beleid naar concrete implementatieplannen voor de faculteit op het gebied van huisvesting, facilitaire zaken en logistiek. Je streeft daarbij naar een constante verbetering van de dienstverlening.

Je geeft samen met het team richting aan de implementatie van het beleid op het gebied van huisvesting en logistiek en bent in staat om zelf complexe projecten te begeleiden in de vorm van bijvoorbeeld verbouwing van laboratoria en kantoren. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de begroting van de afdeling, inclusief de investeringsbegroting en de beheersing van de huisvestingkosten.

Je functioneert als adviseur en sparringpartner voor je team, voor de directeur bedrijfsvoering en voor de decaan op het gebied van huisvestingsvraagstukken. Je werkt hierin intensief samen met de universitaire divisie Campus & Facilities, managing directors van de onderzoeksinstituten en met individuele wetenschappers en afdelingshoofden binnen de faculteit. 

Je geeft leiding aan een klein en gemotiveerd team van circa tien medewerkers, dat zich bezighoudt met huisvestingszaken en logistiek. Facilitaire taken worden centraal uitgevoerd door de divisie Campus & Facilities. Je voert de regie op deze dienstverlening, vertegenwoordigt de faculteit in universiteitsbrede overleggen en bewaakt de kwaliteit van de facultaire bedrijfsvoering.

 3. Profiel (functie-eisen) 

 • Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond, bijvoorbeeld op het gebied van bouwkunde, facility management of bedrijfskunde.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met huisvestingsvraagstukken en bij voorkeur enige kennis van bouwkunde en techniek.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in een leidinggevende positie, bij voorkeur meer dan vijf jaar.
 • Je bent een sparringpartner die rekening houdt met verschillende belangen en gemakkelijk schakelt tussen verschillende niveaus.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in het werken in een academische omgeving of vergelijkbare omgeving met laboratoria en/of onderwijs en affiniteit met bèta-onderzoek.
 • Je hebt een zelfstandige en proactieve instelling en zoekt op een doortastende manier samenwerking en afstemming binnen de organisatie.
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed.

Als jouw ervaring nog niet helemaal aansluit bij de zwaarte van de functie, maar je jezelf wel graag wilt ontwikkelen, nodigen we je uit om contact op te nemen.

4. Wij zijn (werkomgeving) 

De afdeling Huisvesting en Logistiek van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica houdt zich bezig met logistiek, huisvesting, ruimtebeheer, bedrijfshulpverlening en opslag en distributie van goederen en chemische stoffen. De afdeling bestaat uit een klein, professioneel team (8,5 fte) dat zelfstandig en proactief functioneert. Er zijn twee projectmedewerkers, één teamleider Logistiek die leiding geeft aan vier logistiek medewerkers (gevaarlijke stoffen) en twee facilitair medewerkers. De faculteit kent in totaal tien ondersteunende afdelingen. Je maakt als afdelingshoofd deel uit van het team van managers van de professional services van de faculteit.

De faculteit is gehuisvest in een van de zeven gebouwen op de campus, met het Huygensgebouw als centraal gebouw. In totaal beschikt de faculteit over circa 15.000m2 kantoorruimte en 13.000m2 laboratoriumruimte. De onderwijsruimtes in het gebouw worden centraal beheerd.

De faculteit staat voor de uitdaging om de visie op duurzaam werken van de Radboud Universiteit door te vertalen naar de werkomgeving binnen de faculteit. Een werkomgeving die primair moet bijdragen aan goed onderwijs en onderzoek, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimte in het kader van duurzaam werken.

5. Wij bieden 

 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Je salaris binnen salarisschaal 12 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. 
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

6. Praktische informatie en solliciteren 

Je kunt uitsluitend solliciteren via onderstaande button. Richt je sollicitatiebrief aan Karen de Bruijn. In het sollicitatieformulier lees je welke documenten je mee moet sturen met je sollicitatie. 

De eerste gesprekken vinden plaats op 26 juni. De eventuele tweede gesprekken vinden plaats op 1 juli. Je treedt bij voorkeur op 1 september in dienst. 
 
Je bent vast nieuwsgierig naar onze sollicitatieprocedure. Hierin staat globaal beschreven wat je kunt verwachten tijdens de sollicitatieprocedure en hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens en interne en externe kandidaten. 

Dienstverband Bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Omvang functie Parttime
Gewenste startdatum 01-09-2024
Salaris Afdelingshoofd 2
Salaris
 • € 5247 - € 6737
Aantal posities 1
Uren 0,6 - 0,8
Plaats Nijmegen
Provincie Gelderland
Land Nederland
Referentienummer 62.126.24
Contact
 • Karen de Bruijn, karen.debruijn@ru.nl
Gepubliceerd 31-05-2024
Uiterste datum 19-06-2024

Terug naar vacatures