Radboud Universiteit

Radboud Universiteit

Op de Radboud Universiteit willen we impact maken met ons werk. Dat doen we door baanbrekend onderzoek, hoogwaardig onderwijs, goede ondersteuning en samenwerkingen binnen en buiten de universiteit. Zo leveren we een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. En daar hebben we nog meer collega’s voor nodig, die vanuit hun eigen expertise op zoek willen gaan naar antwoorden. We staan voor een inclusieve gemeenschap en verwelkomen medewerkers met een verscheidenheid in achtergrond, cultuur en perspectief. Help je ook mee om de wereld een stukje beter te maken? Je bent nodig. 

Wil je meer weten over hoe het is om bij de Radboud Universiteit te werken? Volg dan ons Instagramaccount en lees verhalen van onze collega’s.

1. Inleiding 

Als Radboud Universiteit komen we graag doorlopend in contact met HR-medewerkers die zich willen oriënteren op ons als toekomstig werkgever. Lijkt jou dit interessant? Dan hoef je hiervoor niet op deze pagina te solliciteren. Meld je in dat geval eenvoudig aan op de 'werken als HR-medewerker' website. Voor een kop koffie met een collega HR-medewerker, tijdens een individueel oriëntatiemoment op onze campus.  

2. Functieomschrijving 

Met onderwijs en onderzoek geeft de Radboud Universiteit vorm aan de wereld van morgen. Als HR-medewerker sta jij klaar voor de verschillende professionals die onze internationale campus rijk is. Samen met je collega's ben je in de volle breedte van HR betrokken. Een baan met een gezonde balans in werk en privé. Je werkt vanuit de fijne werkomgeving op onze groene campus of vanuit huis.

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor (internationale) medewerkers bij vragen over HR-voorzieningen en -regelingen. Je informeert en adviseert medewerkers en leidinggevenden over de primaire arbeidsvoorwaarden en voert arbeidsvoorwaardengesprekken met nieuwe collega's. Als HR-medewerker zorg je ook voor de algehele personele administratie; het registreren, actualiseren en beheren van personeelsgegevens in het personeelsinformatiesysteem (BASS HRM/Oracle). Je verzorgt de correspondentie en zorgt voor managementinformatie rond in-, door- en uitstroom, verzuim en verlof. Daarnaast ben jij degene die het overzicht bewaakt en de regie houdt op HR-processen. Je bewaakt afspraken en termijnen van contracten en bent betrokken bij de uitvoering van het verzuimbeleid. Ook draag je bij aan (het doorvoeren van) voorstellen rond het verbeteren van werkprocessen, facultair beleid en HR-dienstverlening.

Je krijgt een plek in een eigen HR-team dat verbonden is aan een van onze faculteiten of organisatieonderdelen. In je werk spar je dagelijks met HR-collega's in je eigen HR-team. Ook denk je mee over allerlei onderwerpen die met HR te maken hebben. Je bent dus breed betrokken en voert niet alleen administratieve handelingen uit. Wij werken op basis van eigen initiatief, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Je vindt bij ons volop kansen voor ontwikkeling en uitdaging. Als het nodig is, zoek je voor HR-thema's de expertise op van HR-professionals van andere teams. De afwisseling en dynamiek in je functie zorgen ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen in de breedte van de organisatie en/of diepte van HR. Of dat je op een gegeven moment wisselt van werkplek. In dat opzicht heb je bij onze universiteit geen baan maar een loopbaan.

Meer weten over hoe je als HR-professional impact kan maken bij de Radboud Universiteit? Bekijk dan de werken in HR-pagina.

3. Profiel (functie-eisen) 

  • Je hebt een mbo-diploma op het gebied van human resource management of een andere relevante opleiding, bijvoorbeeld richting bedrijfsadministratie.
  • Je minimaal twee jaar ervaring binnen een vergelijkbare HR-functie.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en de Engelse taal voldoende, zowel mondeling als schriftelijk.

Ook is het binnen de academische context van onze universiteit van belang dat jij je weg weet te vinden in een internationale omgeving, met mensen die verschillende inhoudelijke of culturele achtergrond hebben. Van IT'er, directeur of cateringmedewerker tot wetenschapper.

Om ons onderwijs en onderzoek goed vooruit te helpen, is het van belang dat je beschikt over goede communicatievaardigheden, analytisch vermogen en accuratesse. Tot slot identificeer jij je met de kernwaarden van medewerkers van onze universiteit: moed, verbinding en openheid.

4. Wij zijn (werkomgeving) 

5. Wij bieden 

Je ontvangt een salaris van minimaal € 2.693 en maximaal € 4.103 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 7 of 8). Je inschaling is afhankelijk van werkervaring en daarmee het takenpakket dat je gaat uitvoeren. Zodra je opgenomen bent in de talentpool en wij je benaderen om deel te nemen aan een voor bij jouw profiel passende sollicitatieprocedure, vermelden wij of dit om een salarisschaal 7 of 8 functie gaat en wat de bijbehorende mogelijkheden zijn in het aantal fte.

Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

6. Praktische informatie en solliciteren 

Werken als HR-medewerker
Ben jij na het bekijken van de 'werken als HR-medewerker' website nog meer geïnteresseerd geraakt over of deze rol op korte of lange termijn in je loopbaan past? En heb jij recent minimaal 2 jaar ervaring opgedaan als HR-medewerker? Meld je dan op die website aan voor een wederzijds oriëntatiemoment. Tijdens deze oriëntatie ga jij met Henny, collega HR-medewerker en talentpoolbeheerder, in gesprek over wat deze rol bij de universiteit betekent, vraagt en oplevert. Over uitdagingen, ontwikkelingen en mogelijkheden.

Van oriëntatiemoment naar talentpool
Na een informele kennismaking op onze campus met collega HR-medewerker Henny, bepaal jij of jij je bij ons ziet werken. Op korte of lange termijn. Als wij dat ook zo zien, nemen we je op in de HR-medewerkers talentpool. Bij een bij je profiel passende vacature, nodigen we je uit om deel te nemen aan die sollicitatieprocedure bij dat HR-team.  

Wil jij je als HR-medewerker verder oriënteren op ons als werkgever? Ga hiervoor naar de 'werken als HR-medewerker' website. Meld je daar vrijblijvend aan voor een oriëntatiemoment.

Dienstverband Bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Omvang functie Fulltime/Parttime
Salaris
  • € 2693 - € 3636
  • € 3072 - € 4103
Aantal posities 1
Uren 0,6 - 1 fte
Plaats Nijmegen
Provincie Gelderland
Land Nederland
Referentienummer 2024/84
Gepubliceerd 15-04-2024
Uiterste datum 31-12-2024
Solliciteren

Links delen

Terug naar vacatures