Radboud Universiteit

Radboud Universiteit

Op de Radboud Universiteit willen we impact maken met ons werk. Dat doen we door baanbrekend onderzoek, hoogwaardig onderwijs, goede ondersteuning en samenwerkingen binnen en buiten de universiteit. Zo leveren we een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. En daar hebben we nog meer collega’s voor nodig, die vanuit hun eigen expertise op zoek willen gaan naar antwoorden. We staan voor een inclusieve gemeenschap en verwelkomen medewerkers met een verscheidenheid in achtergrond, cultuur en perspectief. Help je ook mee om de wereld een stukje beter te maken? Je bent nodig. 

Wil je meer weten over hoe het is om bij de Radboud Universiteit te werken? Volg dan ons Instagramaccount en lees verhalen van onze collega’s.

Faculteit der Letteren
De Faculteit der Letteren zet zich in voor kennisontwikkeling met een grote wetenschappelijke en sociale impact. Met meer dan 500 academische en ondersteunende medewerkers geven we college en doen we onderzoek op het gebied van kunst, geschiedenis, taal, cultuur en communicatie, waarbij we innovatieve methodologieën gebruiken en de verschillende disciplines nauw samenwerken. Ons onderzoek is ingebed in twee onderzoeksinstituten: het Centre for Language Studies (CLS) en het Radboud Institute for Culture & History (RICH). Er studeren momenteel ongeveer 2.500 studenten binnen onze drie departementen: het departement Geschiedenis, Kunstgeschiedenis en Oudheid, het departement Moderne Talen en Culturen en het departement Taal en Communicatie. De faculteit wordt gekenmerkt door een prettige en open cultuur met diverse mogelijkheden voor de professionele ontwikkeling van onze medewerkers.

1. Inleiding 

Ben jij een organisatietalent en een ervaren ondersteunende kracht bij het inrichten en coördineren van universitair onderwijs? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

2. Functieomschrijving 

Wegens het zwangerschapsverlof van een collega zijn we op zoek naar een tijdelijke vervanger. Als onderwijscoördinator en secretaris heb je twee grote taken. Enerzijds ondersteun je de departementssecretaris, de departementsvoorzitter en de onderwijsdirecteur van het departement Moderne Talen en Culturen binnen de Letterenfaculteit. Anderzijds ben je de onderwijscoördinator van de Tweejarige Educatieve Masters van de Radboud Universiteit.

Je coördineert en draagt bij aan administratieve processen in het onderwijs. Je notuleert bij vergaderingen en je helpt bij het voorbereiden, uitwerken en uitvoeren van de (beleids-)besluiten die worden genomen. Daarnaast voer je in overleg met de departementssecretaris en de opleidingsdirecteur van de Tweejarige Educatieve Masters andere administratieve taken uit wanneer die zich aandienen. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt voor collega’s uit de Tweejarige Educatieve Masters.

Je overlegt regelmatig en werkt nauw samen met de departementssecretarissen van de andere twee departementen binnen de Letterenfaculteit. Daarnaast overleg je met de andere coördinatoren van de Tweejarige Educatieve Masters uit verschillende faculteiten en de Radboud Docenten Academie.

3. Profiel (functie-eisen) 

 • Je hebt een afgeronde universitaire of hbo-opleiding.
 • Je hebt ervaring met onderwijs ondersteuningsprocessen of bent bereid je deze binnen korte tijd eigen te maken.
 • Je werkt uiterst nauwkeurig en zorgvuldig.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je bent dienstverlenend ingesteld.
 • Je kunt goed het overzicht bewaken en vooruitkijken.
 • Je hebt een uitstekende schrijfvaardigheid. 

4. Wij zijn (werkomgeving) 

De Faculteit der Letteren kent drie departementen, waar Moderne Talen en Culturen (MTC) er één van is. Hier wordt onderwijs en onderzoek uitgevoerd. In de functie van onderwijscoördinator en secretaris houd je je voornamelijk bezig met de organisatie van het onderwijs en daaraan gerelateerde taken. Het departement Moderne Talen en Culturen kent zes bacheloropleidingen en vier masteropleidingen. De Tweejarige master is een interfacultair programma dat ingebed is binnen de Faculteit der Letteren.

5. Wij bieden 

 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van vier maanden. 
 • Je salaris binnen salarisschaal 10 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. 
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

6. Praktische informatie en solliciteren 

Je kunt uitsluitend solliciteren via onderstaande button. Richt je sollicitatiebrief aan Zarah Glaap. In het sollicitatieformulier lees je welke documenten je mee moet sturen met je sollicitatie. 

De gesprekken vinden plaats op woensdag 10 juli. Je treedt bij voorkeur 26 augustus in dienst. 
 
Je bent vast nieuwsgierig naar onze sollicitatieprocedure. Hierin staat globaal beschreven wat je kunt verwachten tijdens de sollicitatieprocedure en hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens en interne en externe kandidaten. 

Dienstverband Bepaalde tijd
Omvang functie Parttime
Gewenste startdatum 26-08-2024
Salaris Onderwijscoördinator
Salaris
 • € 3226 - € 5090
Aantal posities 1
Uren 0,9
Plaats Nijmegen
Provincie Gelderland
Land Nederland
Referentienummer 23.040.24
Contact
 • Zarah Glaap, 06-15681815, zarah.glaap@ru.nl
Gepubliceerd 13-06-2024
Uiterste datum 01-07-2024

Terug naar vacatures