Radboud Universiteit

Radboud Universiteit

Op de Radboud Universiteit willen we impact maken met ons werk. Dat doen we door baanbrekend onderzoek, hoogwaardig onderwijs, goede ondersteuning en samenwerkingen binnen en buiten de universiteit. Zo leveren we een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. En daar hebben we nog meer collega’s voor nodig, die vanuit hun eigen expertise op zoek willen gaan naar antwoorden. We staan voor een inclusieve gemeenschap en verwelkomen medewerkers met een verscheidenheid in achtergrond, cultuur en perspectief. Help je ook mee om de wereld een stukje beter te maken? Je bent nodig. 

Wil je meer weten over hoe het is om bij de Radboud Universiteit te werken? Volg dan ons Instagramaccount en lees verhalen van onze collega’s.

Faculteit der Managementwetenschappen
De Faculteit der Managementwetenschappen stelt studenten, instellingen en bedrijven, maatschappelijke actoren en overheden in staat hun rol te spelen in de transformatie naar duurzame samenlevingen. Er studeren ruim 5000 studenten in onze uitdagende bachelor- en masterprogramma’s. Met meer dan 500 wetenschappelijke en supportmedewerkers verzorgen we onderwijs en onderzoek met significante impact op de samenleving op het gebied van sociale economie, veerkrachtige samenleving en duurzame leefomgeving. We werken nauw samen binnen de disciplines bedrijfskunde, economie en bedrijfseconomie, geografie, planologie en milieu, bestuurskunde en politicologie. Het wetenschappelijk onderzoek vindt plaats in het Institute for Management Research (IMR). Het Onderwijsinstituut Faculteit der Managementwetenschappen (OFM) is de thuisbasis voor al het onderwijs van de faculteit.

Een belangrijk speerpunt in de facultaire strategie is het creëren van een inclusieve, veilige en productieve werk- en studieomgeving voor iedereen die bij de faculteit betrokken is. De Faculteit der Managementwetenschappen is gevestigd in het Elinor Ostromgebouw, een levendige plek die onze studenten en medewerkers faciliteert in hun studie, werk en ontspanning.

1. Inleiding 

De mogelijkheden op het gebied van onderwijsmarketing groeien enorm. Om onze ambities op dit gebied waar te maken zijn wij op zoek naar een enthousiaste marketing- en communicatiespecialist, die bijdraagt aan de organisatie en uitvoering van de voorlichtingsactiviteiten en de branding en positionering van onze bacheloropleidingen.

2. Functieomschrijving 

Als marketing- en communicatiespecialist bestaan je belangrijkste werkzaamheden uit het organiseren en evalueren van diverse facultaire en Radboud-brede voorlichtingsactiviteiten voor bachelorkiezers (onder andere Bachelor Open Dag, Proefstudeerdag). Daarnaast organiseer je de introductie voor aankomende bachelor studenten. 

Je verzorgt de (online) marketing ten behoeve van de instroom in onze bacheloropleidingen, waaronder het beheren en ontwikkelen van content voor zowel online als offline uitingen. Je werkt veel samen met de collega’s die verantwoordelijk zijn voor de voorlichting binnen de opleidingen. Ook ondersteun je jouw leidinggevende met het opstellen en analyseren van managementinformatie.

Je adviseert daarnaast over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van (onderwijs)marketing.

3. Profiel (functie-eisen) 

 • Je hebt een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur in de richting van marketing en communicatie en minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
 • Je bent een organisatietalent en hebt affiniteit met het werken in een grote onderwijsorganisatie.
 • Je hebt een proactieve houding en gaat zorgvuldig en gestructureerd te werk.
 • Je bent stressbestendig en denkt probleemoplossend. Strakke deadlines schrikken jou niet af.
 • Je haalt plezier uit schrijven en het ontwikkelen van content.
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent ook een teamspeler en springt bij waar nodig.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent flexibel en bereid om rondom grote voorlichtingsactiviteiten buiten kantoortijden te werken (weekenden/avonden).
 • Ervaring met CMS en het schrijven van wervende teksten is een pre.

4. Wij zijn (werkomgeving) 

Als marketing- en communicatiespecialist maak je deel uit van het team Onderwijsmarketing van de afdeling Marketing en Communicatie. Samen met twee collega's zorg je voor het opzetten, uitvoeren en evalueren van de voorlichtingsactiviteiten voor studiekiezers (bachelor en (pre-)master) en de introductie voor bachelor- en (pre-)masteropleidingen. Binnen de afdeling werk je ook veel samen met de collega's van het team Communicatie en het team Career Service & Alumnirelaties.

5. Wij bieden 

 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar.
 • Je salaris binnen salarisschaal 8 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. 
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

6. Praktische informatie en solliciteren 

Je kunt uitsluitend solliciteren via onderstaande button. Richt je sollicitatiebrief aan Ellen Hulskorte. In het sollicitatieformulier lees je welke documenten je mee moet sturen met je sollicitatie. 

De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdag 2 juli. De eventuele tweede gesprekken vinden plaats op donderdag 4 juli. Je treedt bij voorkeur 1 september 2024 in dienst. 
 
Je bent vast nieuwsgierig naar onze sollicitatieprocedure. Hierin staat globaal beschreven wat je kunt verwachten tijdens de sollicitatieprocedure en hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens en interne en externe kandidaten. 

Dienstverband Bepaalde tijd
Omvang functie Parttime
Gewenste startdatum 01-09-2024
Salaris Communicatiemedewerker 2
Salaris
 • € 3072 - € 4103
Aantal posities 1
Uren 0,8 - 0,9
Plaats Nijmegen
Provincie Gelderland
Land Nederland
Referentienummer 27.010.24
Contact
 • Ellen Hulskorte, ellen.hulskorte@ru.nl
 • Vera van Run, vera.vanrun@ru.nl
Gepubliceerd 11-06-2024
Uiterste datum 24-06-2024

Terug naar vacatures