Radboud Universiteit

Radboud Universiteit

Op de Radboud Universiteit willen we impact maken met ons werk. Dat doen we door baanbrekend onderzoek, hoogwaardig onderwijs, goede ondersteuning en samenwerkingen binnen en buiten de universiteit. Zo leveren we een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. En daar hebben we nog meer collega’s voor nodig, die vanuit hun eigen expertise op zoek willen gaan naar antwoorden. We staan voor een inclusieve gemeenschap en verwelkomen medewerkers met een verscheidenheid in achtergrond, cultuur en perspectief. Help je ook mee om de wereld een stukje beter te maken? Je bent nodig. 

Wil je meer weten over hoe het is om bij de Radboud Universiteit te werken? Volg dan ons Instagramaccount en lees verhalen van onze collega’s.

Campus & Facilities
De divisie Campus & Facilities is één van de zes divisies van Radboud Services. Met ruim 1200 medewerkers ondersteunt en faciliteert Radboud Services het onderwijs en onderzoek aan de Radboud Universiteit.

1. Inleiding

Wil jij samen met een hecht team werken op wisselende, inspirerende locaties? Laat jij met jouw servicegerichte houding gasten zich snel thuis voelen? Dan ben jij nodig als Medewerker bediening!

2. Functieomschrijving

Als Medewerker bediening werk je op verschillende evenementen, zoals lunches, borrels, promoties en ceremonies met onder andere hoogleraren. Dit is wisselend op vier historische locaties: Soeterbeeck, Huize Heyendael, Berchmanianum en Aula. Je krijgt een werkweek met afwisselende taken, zoals het voorbereiden van de evenementen en bedienen van de gasten. Je werktijden worden twee weken vooruit gepland en overwerken komt weinig voor.

Dankzij de verschillende evenementen voelt voor jou geen dag hetzelfde. Je serveert vernieuwende gerechten en door een brede teambezetting voel je de ruimte om de gasten een optimale beleving te bezorgen. Gastvrijheid en een fijne sfeer creëren staat bij jou centraal!

3. Profiel (functie-eisen)

 • Je hebt een gastvrije uitstraling.
 • Je werkt graag met een sterk teamgevoel, maar kunt zelfstandig je werk uitvoeren.
 • Je bent doordeweeks overdag en in de avond beschikbaar, maar kunt ook in het weekend werken.
 • Je bent graag met verschillende dingen bezig en kunt onverwachte situaties goed oplossen.
 • Werkervaring in de horeca en kennis van HACCP zijn een pre, maar jouw servicegerichte houding is het belangrijkst!

4. Wij zijn (werkomgeving)

Je komt in een vast team waar een sterk teamgevoel heerst en we voor elkaar klaar staan. Met elkaar zorgen wij ervoor dat het de gasten aan niks ontbreekt. Werktijden zijn overdag en in de avond, maar grotendeels doordeweeks. Werken op zaterdag komt soms voor, op zondag zeer weinig. Je krijgt veel vakantiedagen die je in de zomer kunt inzetten en rond Kerst en Oud en Nieuw heb je twee weken vakantie. Wil jij doorgroeien binnen het vak? Daar geven wij je veel mogelijkheden voor!

Meetings & Conferences bestaat uit vier locaties: Vergader- en conferentiecentrum en hotel Soeterbeeck, Huize Heyendael, Berchmanianum en Aula. Dit zijn stuk voor stuk iconische locaties met ieder zijn eigen discipline. In de basis wordt je op één van deze locaties ingewerkt, maar je op basis van behoefte en beschikbaar kan je op alle locaties werken.

5. Wij bieden

 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Je salaris binnen salarisschaal 3 (minimaal €2.618 en maximaal €2.846) is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
 • Je ontvangt bovenop het salaris een toeslag van 40% voor ieder gewerkt uur na 20:00 uur en in het weekend.
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

6. Praktische informatie en solliciteren

Je kunt uitsluitend solliciteren via onderstaande button. Richt je sollicitatiebrief aan Pjotr Janssens. In het sollicitatieformulier lees je welke documenten je mee moet sturen met je sollicitatie.

De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 11 juli. Je treedt bij voorkeur zo spoedig mogelijk in dienst.

Je bent vast nieuwsgierig naar onze sollicitatieprocedure. Hierin staat globaal beschreven wat je kunt verwachten tijdens de sollicitatieprocedure en hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens en interne en externe kandidaten.

Dienstverband Bepaalde tijd
Omvang functie Fulltime/Parttime
Gewenste startdatum 01-08-2024
Salaris Medewerker restauratieve voorzieningen 2
Salaris
 • € 2618 - € 2846
Aantal posities 1
Uren 0,6 - 0,8
Plaats Nijmegen
Provincie Gelderland
Land Nederland
Referentienummer 59.018.24
Contact
 • Pjotr Janssens, 0631132344, pjotr.janssens@ru.nl
Gepubliceerd 06-06-2024
Uiterste datum 06-07-2024

Terug naar vacatures