Radboud Universiteit

Radboud Universiteit

Op de Radboud Universiteit willen we impact maken met ons werk. Dat doen we door baanbrekend onderzoek, hoogwaardig onderwijs, goede ondersteuning en samenwerkingen binnen en buiten de universiteit. Zo leveren we een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. En daar hebben we nog meer collega’s voor nodig, die vanuit hun eigen expertise op zoek willen gaan naar antwoorden. We staan voor een inclusieve gemeenschap en verwelkomen medewerkers met een verscheidenheid in achtergrond, cultuur en perspectief. Help je ook mee om de wereld een stukje beter te maken? Je bent nodig. 

Wil je meer weten over hoe het is om bij de Radboud Universiteit te werken? Volg dan ons Instagramaccount en lees verhalen van onze collega’s.

Academic Affairs
De divisie Academic Affairs is één van de zes divisies van Radboud Services. Met ruim 1200 medewerkers ondersteunt en faciliteert Radboud Services het onderwijs en onderzoek aan de Radboud Universiteit.

1. Inleiding 

Ben jij een zelfstandige software ontwikkelaar die houdt van aanpakken en beschikt over uitstekende programmeervaardigheden? En vind je het leuk om vanuit jouw rol bij te dragen aan het ondersteunen van het onderwijsproces en de kwaliteitszorg van de Radboud Universiteit en het ontzorgen van docenten? Dan zoeken we jou!

2. Functieomschrijving 

Als softwareontwikkelaar binnen het team EvaluatieService ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de doorontwikkeling van onze webapplicatie. Via die webapplicatie kunnen opdrachtgevers onder andere bestellingen voor papieren of online enquêtes plaatsen, rapportages downloaden en live respons op online enquêtes volgen. Daarnaast heeft de webapplicatie een flinke back-end die de werkprocessen van EvaluatieService ondersteunt, zoals het gescheduled verzenden van e-mails en het managen van grote aantallen lopende enquêtetrajecten.

Je werkt zelfstandig aan concrete ontwikkelopdrachten voor onderhoud en ontwikkeling van de webapplicatie, zodat deze bijvoorbeeld voldoet aan relevante (veiligheids)standaarden of een nieuwe functionaliteit wordt toegevoegd, zoals een bestelmodule. Bij EvaluatieService werken twee programmeurs die zich bezig houden met onder andere online enquêtes, rapportagesoftware en het automatiseren van het logistieke proces. Met hen werk je dagdagelijks nauw samen: zij maken keuzes ten aanzien van de functionaliteit van de webapplicatie en denken met je mee over de technische uitvoering van jouw werkzaamheden. Je werkt daarnaast ook regelmatig samen met het (agile-) ontwikkelteam Applications of architecten binnen de divisie Information & Library Services.

Werken bij EvaluatieService is afwisselend. We hebben te maken met veel verschillende opdrachtgevers, die elk hun eigen vragenlijsten en rapportagewensen hebben. Je hebt daarbij oog voor de behoeften van onze opdrachtgevers en draagt bij het aan steeds verbeteren van onze diensten en specifiek de functionaliteiten van de webapplicatie.

We werken met grote hoeveelheden en veelal persoonsgevoelige data. Het is daarom essentieel dat je nauwkeurig werkt en kritisch blijft, ondanks de soms strakke deadlines.

Je werkt in deze functie parttime. Werktijden zijn in overleg met het team flexibel in te delen. In verband met samenwerking met teamgenoten die vrijwel uitsluitend op de campus werken, gaat de sterke voorkeur uit naar iemand die minimaal 50% op de campus werkt. Het merendeel van de werkzaamheden bestaat uit gepland werk, maar incidenteel kunnen er zich ad hoc operationele issues voordoen die snel opgelost moeten worden om de continuïteit van de dienstverlening te garanderen. We vragen daarin een redelijke mate van flexibiliteit.

3. Profiel (functie-eisen) 

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau en relevante werkervaring als softwareontwikkelaar.
 • Je hebt een IT-gerelateerde opleiding afgerond, bijvoorbeeld Informatica.
 • Je hebt kennis en/of ervaring met programmeren in Javascript, website development met React-Redux, server development met NodeJS en Loopback 3, SQL (MySQL), HTML5 / Bootstrap en Git.
 • Je bent bereid om je verder te ontwikkelen en ziet het eigen maken van nieuwe technologieën als een mooie uitdaging.
 • Je kunt goed samenwerken in een team, bent stressbestendig en pragmatisch.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent goed in staat om klantwensen om te zetten naar waardevolle functionaliteit. 
 • Je bent zeer accuraat en hebt oog voor detail. Je bent integer, klantgericht, kunt goed zelfstandig werken en neemt initiatief.
 • Je bezit over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 

4. Wij zijn (werkomgeving) 

Academic Affairs is één van de zes divisies van Radboud Services. Academic Affairs bundelt strategisch beleidsadvies en het verlenen van verschillende ondersteunende services op het gebied van onderzoek, onderwijs en studenten.

Education Support is een afdeling binnen Academic Affairs. Hier komen de centrale diensten voor de ondersteuning van het onderwijs aan de Radboud Universiteit samen. Onder meer onderwijsdidactiek, onderwijsvernieuwing, beheer en ontwikkeling van ICT functionaliteiten gericht op onderwijs, (proces)coördinatie van digitaal toetsen en de regie op onderwijsplanning. De afdeling Education Support bestaat uit ongeveer 45 medewerkers en is opgedeeld in verschillende teams.

Binnen Education Support voert het team EvaluatieService belangrijke ondersteunende diensten uit voor het onderwijsproces en de kwaliteitszorg van de Radboud Universiteit en Radboudumc. Zo zijn wij verantwoordelijk voor het faciliteren van (evaluatie)onderzoek en de verwerking van papieren en digitale tentamens.

Je komt te werken in een klein, maar dynamisch team wat zeer autonoom functioneert, probleemoplossend is ingesteld en intensief met elkaar samenwerkt. Kenmerkend voor ons team is dat wij sterk productiegericht zijn. We ontzorgen graag onze opdrachtgevers (bv. docenten, facultaire secretariaten of beleidsmedewerkers) zo veel mogelijk door het door hen gewenste maatwerk te leveren, vaak binnen strakke deadlines, en stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de diensten die wij leveren. Wij ontwikkelen binnen ons werkveld continue nieuwe of verbeterde producten, in nauw overleg met onze opdrachtgevers.

EvaluatieService maakt hierbij gebruik van een (in eigen beheer ontwikkelde) website en ondersteunende applicaties. Klanten kunnen via de website bestellingen plaatsen, rapportages downloaden, responsgegevens inzien. Door dergelijke functionaliteit online en gestandaardiseerd aan te bieden, heeft EvaluatieService haar werkzaamheden verregaand kunnen automatiseren en blijft hierin ontwikkelen.

Wil je meer weten over hoe jij als IT-specialist een verschil kunt maken bij de Radboud Universiteit? Bekijk alle informatie over werken in IT.  

5. Wij bieden 

 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Je salaris binnen salarisschaal 10 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. 
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

6. Praktische informatie en solliciteren 

Je kunt uitsluitend solliciteren via onderstaande button. Richt je sollicitatiebrief aan Rob op 't Veld. In het sollicitatieformulier lees je welke documenten je mee moet sturen met je sollicitatie. 

De eerste gesprekken vinden plaats op 2 juli. De eventuele tweede gesprekken vinden plaats op 9 juli. Je treedt bij voorkeur 1 september in dienst. 
 
Je bent vast nieuwsgierig naar onze sollicitatieprocedure. Hierin staat globaal beschreven wat je kunt verwachten tijdens de sollicitatieprocedure en hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens en interne en externe kandidaten.

Dienstverband Bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Omvang functie Parttime
Gewenste startdatum 01-09-2024
Salaris Ontwikkelaar ict 3
Salaris
 • € 3226 - € 5090
Aantal posities 1
Uren 0,4
Plaats Nijmegen
Provincie Gelderland
Land Nederland
Referentienummer 69.018.24
Gepubliceerd 04-06-2024
Uiterste datum 26-06-2024

Terug naar vacatures