Faculteit der Letteren, LET Leerstoelgroepen, LET Taal en Communicatie, LET LSG Communicatie en Beïnvloeding

Radboud Universiteit

Op de Radboud Universiteit willen we impact maken met ons werk. Dat doen we door baanbrekend onderzoek, hoogwaardig onderwijs, goede ondersteuning en samenwerkingen binnen en buiten de universiteit. Zo leveren we een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. En daar hebben we nog meer collega’s voor nodig, die vanuit hun eigen expertise op zoek willen gaan naar antwoorden. We staan voor een inclusieve gemeenschap en verwelkomen medewerkers met een verscheidenheid in achtergrond, cultuur en perspectief. Help je ook mee om de wereld een stukje beter te maken? Je bent nodig. 

Wil je meer weten over hoe het is om bij de Radboud Universiteit te werken? Volg dan ons Instagramaccount en lees verhalen van onze collega’s.

Faculteit der Letteren
De Faculteit der Letteren zet zich in voor kennisontwikkeling met een grote wetenschappelijke en sociale impact. Met meer dan 500 academische en ondersteunende medewerkers geven we college en doen we onderzoek op het gebied van kunst, geschiedenis, taal, cultuur en communicatie, waarbij we innovatieve methodologieën gebruiken en de verschillende disciplines nauw samenwerken. Ons onderzoek is ingebed in twee onderzoeksinstituten: het Centre for Language Studies (CLS) en het Radboud Institute for Culture & History (RICH). Er studeren momenteel ongeveer 2.500 studenten binnen onze drie departementen: het departement Geschiedenis, Kunstgeschiedenis en Oudheid, het departement Moderne Talen en Culturen en het departement Taal en Communicatie. De faculteit wordt gekenmerkt door een prettige en open cultuur met diverse mogelijkheden voor de professionele ontwikkeling van onze medewerkers.

1. Inleiding 

Wil jij een verschil maken in de vroege opsporing van prostaatkanker en zo gezondheidsproblemen helpen voorkomen? Dan ben jij nodig als postdoc voor een project waarin we samen met andere partijen deze zorg verbeteren.

2. Functieomschrijving 

Als postdoc verricht je onderzoek naar “Gepersonaliseerde communicatie over kankerscreening”. Binnen dit project voer je focusgroepgesprekken met deelnemers met een verschillende socio-culturele achtergrond, begeleid je co-creatie sessies en test je de effectiviteit van een gepersonaliseerde tool die ondersteunt bij de besluitvorming over vroege detectie van prostaatkanker. Tevens voer je een experimentele studie uit om de effecten van een awarenesscampagne over familiaire risico’s te testen.

Het onderzoeksproject maakt deel uit van het consortium “Stepwise Risk- Guiding in Prevention of Prostate Cancer (acronym: P-GUIDE)”, een samenwerking tussen de Radboud Universiteit, Erasmus UMC, Amsterdam UMC, het NKI en Leiden Universiteit. P-GUIDE heeft tot doel de secundaire preventie van prostaatkanker en de individuele besluitvorming in alle stappen van het diagnostisch traject te verbeteren bij burgers van 50-70 jaar met een verhoogd risico op klinisch significante prostaatkanker. Het project wordt gefinancierd door KWF.

3. Profiel (functie-eisen) 

  • Je bent gepromoveerd op het gebied van communicatiewetenschap, gezondheidspsychologie of gezondheidswetenschappen.
  • Je hebt aantoonbare en relevante onderzoekservaring.
  • Je bent deskundig op het terrein van gezondheidscommunicatie en/of persuasieve communicatie, blijkend uit relevante publicaties, congrespresentaties en/of gevolgde cursussen.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met projectmanagement.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met zowel kwantitatieve als met kwalitatieve methoden, zoals experimenteel onderzoek, focusgroepstudies en co-creatie sessies.
  • Je beschikt over goede schrijf- en presentatievaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je bent een bruggenbouwer en verbinder en in staat om over disciplines heen te kijken.
  • Je hebt affiniteit met het gezondheidsdomein, blijkend uit eerdere cursussen, congresbezoeken en/of publicaties op dit domein. 

4. Wij zijn (werkomgeving) 

Het onderzoek wordt verricht binnen de PI-groep Language and Communication Effects van het Centre for Language Studies (CLS) van de Faculteit der Letteren. Jouw basis is bij de afdeling Taal en Communicatie.

5. Wij bieden 

  • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst tot uiterlijk 31 december 2028.
  • Je salaris binnen salarisschaal 11 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. 
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

6. Praktische informatie en solliciteren 

Je kunt uitsluitend solliciteren via onderstaande button. Richt je sollicitatiebrief aan Enny Das. In het sollicitatieformulier lees je welke documenten je mee moet sturen met je sollicitatie. 

De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 23 januari. Je treedt bij voorkeur zo spoedig mogelijk in dienst (precieze datum in overleg). 
 
Je bent vast nieuwsgierig naar onze sollicitatieprocedure. Hierin staat globaal beschreven wat je kunt verwachten tijdens de sollicitatieprocedure en hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens en interne en externe kandidaten.

Dienstverband Bepaalde tijd
Omvang functie Parttime
Salaris
  • € 4537 - € 6209
Aantal posities 1
Uren 0,6
Plaats Nijmegen
Provincie Gelderland
Land Nederland
Referentienummer 23.054.24
Contact
  • Enny Das, enny.das@ru.nl
Gepubliceerd 12-12-2024
Uiterste datum 10-01-2025
Solliciteren

Links delen

Terug naar vacatures