Medewerker digitaal toetsen en ICT in onderwijs

Radboud Universiteit

Radboud Universiteit

Op de Radboud Universiteit willen we impact maken met ons werk. Dat doen we door baanbrekend onderzoek, hoogwaardig onderwijs, goede ondersteuning en samenwerkingen binnen en buiten de universiteit. Zo leveren we een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. En daar hebben we nog meer collega’s voor nodig, die vanuit hun eigen expertise op zoek willen gaan naar antwoorden. We staan voor een inclusieve gemeenschap en verwelkomen medewerkers met een verscheidenheid in achtergrond, cultuur en perspectief. Help je ook mee om de wereld een stukje beter te maken? Je bent nodig. 

Wil je meer weten over hoe het is om bij de Radboud Universiteit te werken? Volg dan ons Instagramaccount en lees verhalen van onze collega’s.

Faculteit der Managementwetenschappen
Bij de Faculteit der Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit hebben we een helder doel: door hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek en academisch en post-academisch onderwijs stellen we studenten, instellingen, bedrijven, maatschappelijke actoren en overheden in staat om hun rol te spelen in transformaties naar een duurzame samenleving. Met ruim 4.500 nieuwsgierige studenten en meer dan 450 toegewijde medewerkers vormen we een dynamische gemeenschap.

Onze missie ‘Responsible governance for sustainable societies’ wordt gedreven door de ambitie om een verschil te maken in de wereld. Management zien wij als meer dan een zakelijke aangelegenheid; het is een verantwoord georganiseerd streven (responsible governance) naar een betere wereld (sustainable societies). We bestuderen en doceren management op het niveau van zowel publieke als private organisaties en we onderzoeken hoe economische, ecologische en maatschappelijke waarden duurzaam in balans kunnen worden gebracht. Dit sluit aan bij de missie van de Radboud Universiteit om bij te dragen aan een ‘gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen’.

Aan de Faculteit der Managementwetenschappen voeren wij wetenschappelijk onderzoek uit en geven wij onderwijs op het gebied van: Bedrijfskunde, Economie en Bedrijfseconomie, Politicologie, Bestuurskunde, Geografie, Planologie en Milieu. Onze aanpak op het gebied van onderwijs en onderzoek heeft zich ontwikkeld van multidisciplinair, waarbij we maatschappelijke vraagstukken bestuderen vanuit deze disciplines, naar interdisciplinair (waarbij we deze disciplinaire perspectieven integreren om synergie te bewerkstelligen) en transdisciplinair (waarbij ook niet-academische stakeholders betrokken worden).

De Sustainable Development Goals (SDG's) van de Verenigde Naties zijn een belangrijke inspiratiebron voor onze inspanningen. Ons werk richt zich op de thema’s: Sociale economie, Veerkrachtige samenleving en Duurzame leefomgeving. Bij de Faculteit der Managementwetenschappen hebben we onze blik gericht op de wereld van de toekomst, waarin duurzaamheid en verantwoordelijkheid centraal staan. Samen creëren we een betere wereld voor iedereen.

1. Inleiding 

Ben jij sterk met ICT-systemen en heb je affiniteit met het onderwijs? Ben je benieuwd of werken aan de Radboud Universiteit en de Faculteit der Managementwetenschappen bij je past? Help je graag collega's verder op digitaal vlak en heb je oog voor detail en de gebruiker? Dan is de Faculteit der Managementwetenschappen op zoek naar jou.

2. Functieomschrijving 

Wegens het zwangerschapsverlof van een collega zijn wij op zoek naar een Medewerker Digitaal toetsen en ICT in het onderwijs. Je maakt deel uit van het Teaching Information Point (TIP), een team dat bestaat uit acht personen. Het TIP adviseert en ondersteunt de docenten bij hun onderwijs en doet dat in verschillende subteams met expertise op het gebied van onderwijsontwerp, ICT in het onderwijs en (digitaal) toetsen. Je werkt daarnaast binnen het TIP aan het gezamenlijke doel om ondersteuning te bieden aan docenten ten behoeve van efficiënt en kwalitatief goed onderwijs op de faculteit. 

In deze rol werk je nauw samen met enerzijds de twee coördinatoren digitaal toetsen en anderzijds de twee adviseurs ICT in onderwijs om ondersteuning te bieden aan diverse docenten. Je verdeelt je tijd dus over deze twee subteams. Je leert verschillende ICT-systemen kennen, zoals het systeem Ans voor digitaal toetsen, Brightspace voor ICT in onderwijs en MS Bookings voor het maken van afspraken. Je vervult een belangrijke rol binnen het TIP. Je biedt docenten eerstelijnsondersteuning geven en ondersteunt het eigen team bij diverse administratieve taken. De eerstelijnsondersteuning bestaat uit onder andere korte één-op-één gesprekken met docenten en het beantwoorden van e-mails. Ook voer je vervolgacties uit. In de toetsperiodes vervul je de rol van toetswacht, afwisselend met de twee coördinatoren, vlak voor de start en tijdens afnames van digitale tentamens. Dit betekent dat je bereikbaar bent en (op afstand) actie moet ondernemen in het geval van vragen of problemen. Deze periodes zijn rond eind oktober en in januari. Je bent samenwerkingsgericht, proactief en stressbestending. Uiteraard word je begeleid door de collega’s die reeds onderdeel zijn van het TIP.

3. Profiel (functie-eisen) 

  • Je beschikt over mbo/hbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt ervaring of affiniteit met ICT en/of digitaal toetsen.
  • Ervaring met Brightspace en/of Ans (of een ander softwarepakket voor digitaal toetsen of LMS) is een pre.
  • Je bent sterk in het gebruik van ICT-systemen, maakt je deze snel eigen en hebt hierin oog voor detail.
  • Je bent goed in het houden van overzicht en werkt daarin nauwkeurig.
  • Je bent oplossingsgericht, proactief, samenwerkingsgericht, meedenkend en behulpzaam.
  • Je bent stressbestendig, kunt (indien nodig) snel actie ondernemen en vindt het werken met deadlines geen probleem.
  • Je bent bereid om je werkuren flexibel in te zetten (in verband met de pieken tijdens tentamenperiodes) en waar nodig in de avonduren bereikbaar te zijn als toetswacht.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

4. Wij zijn (werkomgeving) 

Wij zijn het Teaching Information Point (TIP), een team dat bestaat uit acht personen. We zijn onderdeel van het Onderwijscentrum van de Faculteit der Managementwetenschappen. Het TIP adviseert en ondersteunt de docenten bij hun onderwijs en doet dat in verschillende subteams met expertise op het gebied van onderwijsontwerp, ICT in het onderwijs en (digitaal) toetsen. 

5. Wij bieden 

  • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 16 weken van medio oktober 2024 tot en met eind januari 2025.
  • Je salaris binnen salarisschaal 8 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. 
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

6. Praktische informatie en solliciteren 

Je kunt uitsluitend solliciteren via onderstaande button. Richt je sollicitatiebrief aan Anne Abeling. In het sollicitatieformulier lees je welke documenten je mee moet sturen met je sollicitatie. 

De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 15 augustus. De eventuele tweede gesprekken vinden plaats op donderdag 22 augustus. Je treedt bij voorkeur 15 oktober in dienst. 
 
Je bent vast nieuwsgierig naar onze sollicitatieprocedure. Hierin staat globaal beschreven wat je kunt verwachten tijdens de sollicitatieprocedure en hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens en interne en externe kandidaten. 

 



Dienstverband Bepaalde tijd
Omvang functie Fulltime/Parttime
Gewenste startdatum 14-10-2024
Salaris Ondersteuner ict 2
Salaris
  • € 3218 - € 4298
Aantal posities 1
Uren 0,8 - 1,0
Plaats Nijmegen
Provincie Gelderland
Land Nederland
Referentienummer 27.013.24
Contact
  • Marieke Hebinck, marieke.hebinck@ru.nl
  • Anne Abeling, anne.abeling@ru.nl
Gepubliceerd 25-07-2024
Uiterste datum 11-08-2024

Terug naar vacatures